• 0
      1. Vaša korpa je trenutno prazna.
    • artikal(a)0,00 дин.

Ayurveda holistička masaža

Energetska masaža hladno ceđenim uljem susama uz dodatak etarskih ulja

Ayurveda holistička masaža je posebna i izuzetna jer deluje na biće u celini tako što uspostavlja harmoniju na mentalnom, emocionalnom i fizičkom nivou. To je blaga masaža, ali njeno dejstvo je snažnije i dublje nego u tradicionalnim masažama. Umiruje misli i uvodi u duboku relaksaciju. Posle masaže osećamo se lakši, puni samopouzdanja, energije i oslobođeni napetosti. Počinje masažom stopala a deluje na biće u celini.

Ona je rezultat kombinovanja nekoliko tradicionalnih masaža poput ajurvedske, šijacu, refleksologije… I ne deluje ciljano na određeni problem na telu, nego na energiju organizma u celini.

O kakvoj se energiji radi? Japanci je nazivaju Ki, Kinezi hi, Indijci prana, a reč je o životnoj energiji koja nas drži u životu i zdravlju. Telo, duša i vitalna energija su tri nerazdvojna životna stuba, a njihov sklad je temelj našeg zdravlja. Ako je ovaj sklad narušen, ugroženi su energetski tokovi tela, pa je narušeno naše telesno i duhovno zdravlje. Ovu energiju mogu da blokiraju različiti aspekti savremenog života: stres, nepravilna ishrana, loše životne navike… i tada nastupa ova masaža, da ponovo aktivira nesmetani protok energije, uspostavi harmoniju i otvori energetske centre (čakre).

Trajanje 60 minuta