• 0
      1. Vaša korpa je trenutno prazna.
    • artikal(a)0,00 дин.

Masaža vulkanskim kamenjem

Tretman za potpunu relaksaciju koja se postiže nežnim pokretima masaže, aromatičnim uljem i blagotvornom toplotom vulkanskog kamenja.

Opušta napetost u mišićima, smanjuje bol i ukočenost. Masaža toplim vulkanskim kamenjem obezbeđuje duboku mišićnu i tkivnu relaksaciju, oslobađa od nagomilanog stresa, pojačava cirkulaciju i omogućava lakše izbacivanje toksina iz Vašeg tela. Pored toga što je estetski i psihološki tretman, masaža vulkanskim kamenjem se smatra i zdravstveno-preventivnim tretmanom zbog širokog spektra pozitivnih dejstava na zdravstvene probleme a neki od njih su: problemi sa cirkulacijom, nesanica, bol u leđima, stres… Masaža toplim kamenjem smanjuje i olakšava hroničan bol u slučaju fibromialgije, artritisa, sindroma karpalnog tunela i drugih hroničnih stanja. Povećava fleksibilnost u zglobovima, olakšava kretanje i smanjuje bol i grčeve u mišićima.

Ovaj 60-minutni tretman se sastoji u postavljanju toplog vulkanskog kamenja, zagrejanog u toploj vodi, na određene tačke na telu preko kojih se vrši duboka mišićna relaksacija. Terapeut koristi toplo kamenje kao produžetak ruke i težinom toplog kamena vrši masažu tela kojom se postiže kompletan relaksacioni efekat. Ovaj tretman takođe otvara čakre u Vašem telu i omogućava pravilan protok životne energije.

Trajanje 60 minuta.