Relax masaža mirisnim aroma-terapijskim svećama

sveca

Masaža svećom je holistička masaža koja ima za cilj da ublaži fizički i psihički zamor. Nastala je iz drevne tajlandske masaže, kada su se sveće i lekovito bilje potapali u kokosovo ulje i zagrevali u kokosovoj ljusci. Na organizam deluje pozitivno, opuštajuće, budi čula i neguje kožu.

Prednosti ove masaže su u tome što pored holističke masaže koja se radi, veoma važnu ulogu zauzima sveća kojom se radi. U masaži koristimo premijum brend MARRAKESH sveće za masažu, mešavinu sedam prirodnih ulja i biljnih voskova koja duboko hidriraju kožu, čine je zdravom i daju joj mladalački sjaj a oslobađeni mirisi eterskih ulja deluju aromaterapijski.

Kombinacija aromaterapije i holističke masaže u današnje vreme i uz način života koji živimo, najpogodniji je način opuštanja i regeneracije.

Masažu izvodimo tako što zapaljenu sveću izlivamo na ruke terapeuta. Rade se lagani pokreti glađenja i na taj način se koža priprema za masažu. S obzirom da je izliveno ulje toplo, na koži se postiže efekat pojačanja mikrocirkulacije, a masažom i dejstvom etarskih ulja iz izlivene sveće postižemo efekat aromaterapije.

Trajanje 60 minuta.