Total detox

TOTAL DETOX

Intenzivni  program detoksikacije i oporavka organizma

Pripremili smo za Vas potpuno prirodni Intenzivni program detoksikacije i oporavka organizma prof. dr Staniše Stojiljkovića i seriju masaža – limfnih drenaža kompletnog tela, koji će za 5 nedelja, koliko traje kompletan proces, dovesti do maksimalnog izbacivanje toksina iz tela i unapređenja Vašeg zdravlja.

Ovaj program preporučujemo i osobama koje planiraju smanjenje kilograma i kao bazična osnova za anticelulit masaže.

Program obuhvata precizno definisan režim ishrane uz upotrebu 17 preparata i proizvoda na bazi gline i prirodnih sastojaka (u paketu), radi postizanja što boljih efekata čišćenja i oporavka organizma kao i serije specijalnih masaža koje će ovaj proces dodatno pojačati. Usmeren je na eliminaciju štetnih metaboličkih produkata iz  probavnog i mokraćnog sistema, jetre, žuči, krvi i limfnog sistema i na podizanje imuniteta i oporavak organizma.

Test – Da li Vam je detoksikacija neophodna?

Glina podstiče čišćenje, upijajući toksine koji se izdvajaju iz organizma, uklanja teške metale, čisti crevni trakt od masnoća… Svojim sastavom olakšava razmnožavanje potrebnih mikroorganizama, a svojim magnetnim i električnim svojstvima omogućava valjan prenos informacija (veza mentalnog i hormonskog sistema). Joni silicijuma koje sadrži, stvaraju u vodi koloidne sisteme koji imaju električni potencijal, zahvaljujući kojem ima svostvo privlačenja, zadržavanja, uništavanja i izbacivanja iz organizma patogena, virusa i njihovih kontaminirajućih produkata. Navedeni paket prof. Stojiljkovića ima izuzetan efekat na čišćenje limfnog sistema a dobar protok limfe doprinosi dobrom zdravlju. Usporena i smanjena cirkulacija limfe dovodi do nagomilavanja toksina u organizmu, usporava dostavu hranjivih materija ćelijama i metaboličke procese u njima, što dalje negativno deluje na funkcionisanje i stanje ćelija, a time i tkiva i organizma u celini.

Intenzivni program detoksikacije i oporavka organizma – detaljno uputstvo i sadržaj paketa pdf

Efekte korišćenja paketa Intenzivne detoksikacije i oporavka organizma, upotpunjujemo “ručnim” čišćenjem limfnog sistema, koje postižemo serijom masaža – limfnih drenaža kompletnog tela.

Sa masažama se počinje 7-10 dana nakon početka programa detoksikacije i rade se svakih 7 dana, naredne 4 nedelje.

Masaža – Limfna drenaža kompletnog tela

Cenovnik

  • Cene paketa sa proizvodima za Intenzivni program detoksikacije i oporavka organizma (17 preparata i proizvoda) 5.300 dinara (proizvođačka cena)
  • Cena 1 masaže – limfne drenaže kompletnog  tela 2.500 dinara
  • Korisnici kompletnog programa koji uključuje i 3-4 limfne drenaže kompletnog tela ne plaćaju troškove dostave za navedeni paket (koji iznosi oko 500 dinara)

Cena Total Detox je od 12.800 do 15.300 dinara za 5 nedelja intenzivnog programa detoksikacije.

Ponuda:

  • Total detox – paket i 4 masaže – limfne drenaže —- 5.300 +4 x 2.500=15.300 dinara
  • Total detox – paket i 3 masaže – limfne drenaže —- 5.300 +3×2.500=12.800 dinara
  • Paket bez masaža 5.300 dinara + troškovi dostave – oko 500 dinara (plaćanje pouzećem)