• 0
      1. Vaša korpa je trenutno prazna.
    • artikal(a)0,00 din.

Havajska masaža - Lomi Lomi

Havajskom masažom se postiže duboka relaksacija i harmonija duha i tela, pa je idealna i za one koji su pod svakodnevnim stresom!

Poreklom sa Havaja, Lomi Lomi masaža se proširila i postala jedna od omiljenih u masažnim centrima širom sveta.

Lomi Lomi deluje na celo telo, kako spolja, tako i iznutra, čime se postiže posebno dubok opuštajući efekat. Kod Lomi Lomi masaže možete očekivati puno toplog najkvalitetnijeg kokosovog hladno ceđenog ulja, umirujuću muziku uz korišćenje ritmičkih pokreta koji nalikuju kretanju kroz vodu.

Lomi lomi masaža se temelji na havajskoj filozofiji pod imenom Huna koja smatra da sve što postoji teži harmoniji i ljubavi.

Ova masaža otklanja ne samo telesne blokade koje prekidaju protok energije, već i negativne emocionalne blokade ili obrasce koje zadržavamo u telu. Zato Lomi Lomi nije samo fizičko iskustvo, ona omogućava opuštanje na mentalnom, emotivnom i duhovnom nivou, podstiče koncentraciju i dovodi u balans čitav organizam.

Havajskom masažom se postiže duboka relaksacija i harmonija duha i tela, pa je idealna i za one koji su pod svakodnevnim stresom! Pokreti terapeuta su dugi, rade se podlakticama i tako simulira osećaj morskih talasa. Intenzitet masaze nije sve vreme isti jer, terapeut koji je primenjuje, menja tempo osluškujuci telo klijenta i njegove potrebe.

Ova masaža oslobađa pozitivnu energiju, koja potpomaže ponovnom otkrivanju radosti i životnih želja, a pored toga unosi u Vaše unutrašnje biće puno svetlosti i ljubavi prema svemu što Vas okružuje.

Trajanje 60 minuta.