• 0
   1. Vaša korpa je trenutno prazna.
  • artikal(a)0,00 дин.

Antistres masaža

Stres koji se akumulira u organizmu često je uzrokovan dugotrajnim sedenjem za računarom, velikim mentalnim naporima uključujući i opterećenost kratkim rokovima, lošim međuljudskim odnosima, nedovoljnom fizičkom aktivnošću, užurbanim načinom života…

Akcija u novembru, 60 min 2.300 din, 75 min 2.600 din, 90 min 3.000 din

Najčešći simptomi su bolu u vratu i leđima, učestale glavobolje, umor, malaksalost, problemi sa koncentracijom, ponekad i sa vidom, nervoza i napetost, nesanica ili loš i isprekidan san…

Sve su to “lampice” koje na našoj “kontrolnoj tabli” zdravlja signaliziraju da nešto nije u redu. Ne treba da čekate da se bol poveća i simptomi umnože, na prve znake treba da reagujete i dođete na ovu masažu, koja će u kratkom roku ukloniti ili umanjiti probleme koje imate.

Antistres masaža predstavlja kombinaciju više različitih tehnika masaže, terapiju zagrejanom termo glinom sa specijalnim antistres etarskim uljima, koja se postavlja u predelu vrata, ramena i lopatica kao i na lumbalni deo kičme i masažnim uljem koji se utrljava u kožu, a i čiji miris ujedno dovodi do relaksacije i uspostavljanja ravnoteže.

Ova masaža je izuzetna i predstavlja preventivni i terapeutski tretman koji pomaže da se eliminiše napetost, smanji stres i poboljša protok krvi. Ujedno predstavlja i jedan od najlakših načina postizanja očuvanja i unapređenja zdravlja koji se primenjuje hiljadama godina.

Ova vrsta masaže se naročito preporučuje kod:

 • Stresa
 • Napetosti i bolova u vratu, ramenima i lopaticama
 • Hroničnog umora i nesanice
 • Nervoze
 • Depresije
 • Strahova
 • Problema sa glavoboljom i migrenom
 • Problema sa cirkulacijom

Pored balansiranja i aktivacije energije, efekti ove masaže su poboljšanje razmene kiseonika u tkivima i izbacivanje toksina iz organizma. Masaža značajno poboljšava cirkulaciju krvi i limfe u organizmu. Ima blagotvorno dejstvo na nervni sistem, ublažava stres, napetost, a samim tim i nesanicu. Nadoknađuje snagu mišića, zglobovi postaju fleksibilniji a eventualni otoci se smanjuju. Uz primenu kvalitetnih masažnih ulja, koža se hrani, postaje elastična i otpornija na spoljne uticaje. U spoju sa tretmanom toplom termo glinom, posle ove masaže bićete kao preporođeni.

U antistres masažu uključeni su i elementi refleksološke masaže stopala i šaka, limfne drenaže a u masaži od 75 minuta i indjska akupresurna tehnika masaže glave i lica.

Trajanje 60, 75 i 90 minuta.