Intenzivni program detoksikacije i oporavka organizma

Pripremili smo za Vas potpuno prirodni Intenzivni program detoksikacije i oporavka organizma prof. dr Staniše Stojiljkovića i seriju masaža – limfnih drenaža kompletnog tela, koji će za 5 nedelja, koliko traje kompletan proces, dovesti do maksimalnog izbacivanje toksina iz tela i unapređenja Vašeg zdravlja.

Ovaj program preporučujemo i osobama koje planiraju smanjenje kilograma i kao bazična osnova za anticelulit masaže.

Poručite poklon vaučer

Program obuhvata precizno definisan režim ishrane uz upotrebu 17 preparata i proizvoda na bazi gline i prirodnih sastojaka (u paketu), radi postizanja što boljih efekata čišćenja i oporavka organizma kao i serije specijalnih masaža koje će ovaj proces dodatno pojačati. U ceo proces korisno je uključiti i upotrebu infracrvene saune. Usmeren je na eliminaciju štetnih metaboličkih produkata iz  probavnog i mokraćnog sistema, jetre, žuči, krvi i limfnog sistema i na podizanje imuniteta i oporavak organizma.

» Test – Da li Vam je detoksikacija neophodna?

Glina podstiče čišćenje, upijajući toksine koji se izdvajaju iz organizma, uklanja teške metale, čisti crevni trakt od masnoća… Svojim sastavom olakšava razmnožavanje potrebnih mikroorganizama, a svojim magnetnim i električnim svojstvima omogućava valjan prenos informacija (veza mentalnog i hormonskog sistema). Joni silicijuma koje sadrži, stvaraju u vodi koloidne sisteme koji imaju električni potencijal, zahvaljujući kojem ima svostvo privlačenja, zadržavanja, uništavanja i izbacivanja iz organizma patogena, virusa i njihovih kontaminirajućih produkata. Navedeni paket prof. Stojiljkovića ima izuzetan efekat na čišćenje limfnog sistema a dobar protok limfe doprinosi dobrom zdravlju. Usporena i smanjena cirkulacija limfe dovodi do nagomilavanja toksina u organizmu, usporava dostavu hranjivih materija ćelijama i metaboličke procese u njima, što dalje negativno deluje na funkcionisanje i stanje ćelija, a time i tkiva i organizma u celini.

» Intenzivni program detoksikacije i oporavka organizma – detaljno uputstvo i sadržaj paketa pdf

Efekte korišćenja paketa Intenzivne detoksikacije i oporavka organizma, upotpunjujemo “ručnim” čišćenjem limfnog sistema, koje postižemo serijom masaža – limfnih drenaža kompletnog tela.

U ceo proces korisno je uključiti i upotrebu infracrvene saune.

Sa masažama se počinje 7-10 dana nakon početka programa detoksikacije i rade se svakih 7 dana, naredne 4 nedelje a infracrvena sauna se koristi pre masaže.

Svaki program detoksikacije se definiše individualno u razgovoru pre samog početka total detoks programa.

Npr: 1 detoks paket sa 19 preparata = 9.000 dinara, cena 1 limfne drenaže je 2.900 dinara a upotreba saune 1.700 dinara. Odobravamo i popuste zavisno od obima paketa.