Sa toplim hladnoceđenim uljem kokosa

Poreklom sa Havaja, Lomi Lomi masaža se proširila i postala jedna od omiljenih u centrima za masažu širom sveta.

Lomi Lomi deluje na unutrašnji i spoljni deo tela čime se postiže posebno duboki opuštajući uticaj. Kod Lomi Lomi masaže možete očekivati puno toplog najkvalitetnijeg kokosovog ulja, umirujuću muziku uz korišćenje ritmičkih pokreta koji nalikuju kretanju kroz vodu.

Poručite poklon vaučer

Lomi lomi masaža se temelji na havajskoj filozofiji pod imenom Huna koja smatra da sve što postoji teži harmoniji i ljubavi. Havajski koncept ljubavi se temelji na ideji prihvatanja, naklonosti i opraštanja. Ovakav način lečenja Lomi Lomi masažom se naziva „ruke koje vole“. Deo ove relaksirajuće i duhovne terapije su i pokreti tzv. hula plesa koje terapeuti uključuju u tretman.

Ova masaža otklanja ne samo telesne blokade koje zarobljavaju protok energije, već i negativne emocionalne ideje ili obrasce koje zadržavamo u telu. Zato Lomi Lomi nije samo fizičko iskustvo. Ona omogućava opuštanje na mentalnom, emotivnom i duhovnom nivou, podstiče koncentraciju i balansira čitav organizam.

Ovaj Spa ritual počinje pilingom tela na bazi kokosa i vanile. Kokos povećava elastičnost kože, vraća joj vlagu i štiti od spoljašnjih uticaja. Havajskom masažom se postiže apsolutna relaksacija i harmonija duha i tela, pa je idealna za one koji su pod svakodnevnim stresom! Pokreti terapeuta su dugi, rade se podlakticama i tako simulira osecaj morskih talasa. Intenzitet masaze nije sve vreme isti jer, terapeut koji je primenjuje, menja tempo osluskujuci telo i njegove potrebe, preporučuje se za one kojim prija „jača“ masaža.

Ova masaža oslobađa pozitivnu energiju, koja potpomaže ponovnom otkrivanju radosti i životnih želja, a pored toga i unosi u Vaše unutrašnje biće puno svetlosti i ljubavi prema svemu što Vas okružuje.

Trajanje 60 minuta